Comunicate Contrapunct

Contrapunct

Compania Contrapunct a emis 15 comunicate de presa

 • Preselectie, 8 octombrie, Contrapunct

  BUCURESTI - 5 octombrie 2005

  Sambata 8 octombrie are loc la sala mica a Palatului National al Copiilor preselectia copiilor ce vor participa la Festivalul Contrapunct, concurs de interpretare muzicala pentru copii.
  Festivalul se va desfasura in 29 octombrie la Palatul National al Copiilor fiind organizat de Contrapunct (www.contrapunct.ro) si Asociatia "Copii pentru Copii".    comunicatul de presa

 • STAR FM promoveaza muzica de buna calitate

  BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  STAR FM s-a alaturat partenerilor media care sustin Festivalul Contrapunct, concurs de muzica pentru copii, promovand astfel in mod direct muzica de buna calitate in randul copiilor.
  Evenimentul se va desfasura in 29 octombrie la Palatul National al Copiilor fiind organizat de Contrapunct (www.contrapunct.ro) si Asociatia "Copii pentru Copii".
      comunicatul de presa

 • Schimba ritmul! Contrapunct: un eveniment inedit, pentru copii dar si pentru parintii si bunicii lor deopotriva. In 29 octombrie!

  BUCURESTI - 14 septembrie 2005

  29 octombrie va fi data reuniunii la Bucuresti, la Palatul National al Copiilor, a vedetelor in devenire si a celor deja consacrate din lumea muzicala, cu varste intre 6 si 14 ani: Festivalul Contrapunct – concurs de interpretare muzicala pentru copii.
  Preselectia pentru acest eveniment inedit va avea loc in 8 octombrie! De ce inedit? Textul comunicatului va clarifica totul!    comunicatul de presa