NX200

Comunicate de presa si evenimente pe tema NX200

 • NX200. F64 si Samsung va prezinta aparatul premium NX200

  NX200

  Bucuresti - 24 noiembrie 2011

  Comunicat de F64 Studio

  NX200, modelul mirrorless de la Samsung, ajunge in premiera pe piata din Romania, la magazinul F64. Producatorul descrie acest model de camera ca fiind unul care imbina un nivel ridicat de performanta cu functii usor de utilizat realizand fotograf ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: digital , f64 , cursuri foto , nx200 , mnirrorless

  Vezi toate comunicatele de presa despre NX200

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul NX200.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la NX200. Informatiile despre NX200 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul NX200, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la NX200, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.