Poze Urbanism

 • Proiecte de vile si pensiuni - Arhitect Gabriel Raicu

  Poza: Proiectare arhitectura: Certificatul de Urbanism

 • Noi reglementări privind emiterea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire

  Poza: Noi reglementări privind emiterea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire

 • Afis concurs ”A Doua Predare”

  Poza: THE PLOT & THE CRAFT împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu lansează concursul pentru studenți ”A Doua Predare”

 • Profesionistii pardoselilor se intrec la Art Floors, in perioada 7 - 9 Mai 2014 la Universitatea de Arhitectura si Urbanism

  Poza: Profesionistii pardoselilor se intrec la Art Floors, in perioada 7 - 9 Mai 2014 la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu"

 • Cities of Tomorrow aduce arhitecţi de talie mondială la Bucureşti

  Poza: Cities of Tomorrow aduce arhitecţi de talie mondială la Bucureşti

 • Cities of Tomorrow aduce arhitecţi de talie mondială la Bucureşti

  Poza: Cities of Tomorrow aduce arhitecţi de talie mondială la Bucureşti

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Noi obligații privind performanța energetică pentru dezvoltatorii/proprietarii care construiesc sau renovează clădiri

 • GensDuBien prezintă expoziţia workshopului “How we can design something that we can’t imagine”

  Poza: GensDuBien prezintă expoziţia workshopului “How we can design something that we can’t imagine”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul urbanism.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la urbanism. Pozele pe tema urbanism cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul urbanism, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la urbanism, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la urbanism.